Udstilling med Naturlig Kunst

Frederikssund Kunstforening inviterer til udstiling af Naturlig Kunst d.23.2 til 10.3.2019
Kunstner Merete Roy

Merete Roy naturlig kunst Frederikssund Kunstforening

Fernisering d. 23.2 kl.13-16
Langes Magasin
Østergade 3B, 3600 Frederikssund
Musik af Niels Elberling og Jørgen Lykkegaard

Naturlig kunst er i sig selv et perfekt kunstneriske udgangspunkt for udstillingen.

På udstillingen kan man se variationer i maleriet indenfor figuration og landskaber og fællesnævneren er at vise, hvordan jeg arbejder med at udtrykke mig, med den spændvidde der er i forskellige udtryk.

Mange af malerierne forestiller landskaber, som man kan opleve mange steder i landet, men de er sjældent et helt bestemt sted, det gør det mere interessant synes jeg.

Noget af det, jeg synes er allermest sjovt er, når beskuerne fortæller, at de synes, de kan genkende stedet på billedet, måske fra deres vinduer eller sommerhus eller i deres nære omgivelser. Så synes jeg, at min mission er fuldført, i det mange forskellige mennesker kan få vidt forskellige opfattelser af, hvor motivet kommer fra.

Merete Roy naturlig kunstJeg maler altid med akryl og mange gange bruger jeg forskellige effekter i maleriet for at gøre det mere uforudsigeligt, eks. Serigraf og powertex.

Jeg har malet aktivt siden 2006 og har du lyst til at se hvor jeg har udstillet og hvem jeg er blevet undervist af, så se mere på min hjemmeside www.mrkunst.dk

Merete Roy naturlig kunst Frederikssund Kunstforening

Adressen: Langes Magasin, Østergade 3, 3600 Frederikssund