Kunstudstilling “Lys og stemninger”

Frederikssund Kunstforening inviterer til udstiling
d.27.4 til 13.5.2019
Kunstner Jan Schuler

Fernisering lørdag d. 27.4 kl.13-16

Langes Magasin
Østergade 3B, 3600 Frederikssund

Musik af Stefan Rasmussen

“Jeg maler mine sanser, altså det jeg ser, lugter og føler. Uanset om det er det barske Vestjylland i storm og sol eller en dejlig frokost i Nyhavn”

Jan Schuler har levet som professionel kunstmaler i snart 25 år.

Jan er autodidakt, men har ved intensive studier tilegnet sig en unik evne til at fastholde en rigdom af detaljer og lysvirkninger i sine malerier.
Derfor er hans malerier så fulde af stemninger, og det uanset om det er en dejlig forårsdag i Nyhavn eller den vestjyske natur med alle de mange facetter fra vild og voldsom til rolig og blid.

“Jeg har en lille passion, nemlig min dejlige, yndefulde badenymfe Mette, som jeg maler med kærlig humor i alle de sjove situationer, hun bringer sig selv i på stranden.”  

Jan har fået malerier antaget på censurerede udstillinger og haft udstillinger i udlandet, bl.a. Agora Gallery i New York, Opera Gallery i Budapest, Trevisan International  Art i Bologna, ligesom han har solgt til utallige kunstforeninger og offentlige institutioner i Danmark.  Jan bor i Sdr. Nissum, hvor han har sit atelier, som efter aftale er åbent for interesserede købere.

Læs mere om Jan Schuler og se hans billederHER