Efterårs undstilling 2020

Keramiker Wicky Meggele

Niels Hejnfelt

Fotokunst

Fotointeressen har været dyrket siden teenageårene, og siden 2013 har jeg arbejdet som professionel fotograf, med primært fokus på boligfotografering, virksomhedspræsentationer og indendørs Google Street View i virksomheder. Et sideløbende job inden for trafikplanlægning giver også mange fotoopgaver med dokumentation, nyanlæg, trafikregistreringer og cykeladfærd o.l. til brug i publikationer, rapporter og præsentationer.

Jeg har gennemført forskellige fotograf uddannelsesforløb inden for de specificerede områder, og mit CV tæller efterhånden mange fotoudstillinger rundt om i landet, med en udstilling på Louisiana som højdepunktet. Flere af mine billeder har vundet konkurrencer og priser i både ind- og udland, og salg til nyhedsmedier, publikationer og tidsskrifter forekommer også.

Fotoudstillingen i Langes Magasin bærer temaet ”Rundt i Frederikssund”, og er en digital leg med fiskeøjemotiver af flere af byens mest ikoniske kendetegn og bygninger.

Se og Læs mere om Niels her: www.niels.hejnfelt.dk

Maiken Hejfelt

Billedkunstner

Det er gennem årene blevet til utallige udstillinger i kunstforeninger i hele Danmark, gruppeudstillinger, messer og solo. Maiken samarbejder med og er repræsenteret på flere gallerier i Danmark.

Maikens malerier fremstår som abstrakte, sanselige og stemningsfyldte landskaber, hvor lyset indbyder til udforskning og nysgerrigheden pirres.

Maiken arbejder i både akryl og olie samt akvarel.

Udtrykket og teknikkerne har gennem årene bevæget sig i både figurative og nonfigurative motiver, som er udviklet fra klassiskrealistiske blomstermotiver og videreudviklet til et moderne sanseligt udtryk udført med både spartler og pensler og hvor moderne teknikker med blandt andet spraymaling er en del af arbejdet.

Maikens kunst udspringer til dels fra udlandsrejser rundt om i verden, hvor Alaskas store vidder og lys har præget en stor del af hendes arbejde.

Maikens dannelse er sket ved studieophold hos akademiuddannede kunstnere.

I de sidste par år har Maiken blandt andet arbejdet med projekterne Nordiske Drømme, som er inspireret af indtryk fra den nordiske natur samt Rugens Sange, som er inspireret af den danske natur og Jeppe Aakjærs digtning.

Maikens samarbejde med Galleri Himmerland i Gatten ved Limfjorden har ført til ophold, hvor hun arbejder i atelieret, når hun er i området.

Maiken underviser i billedkunst og holder foredrag om det sanselige landskab.

Wicky Meggele

Keramikker

Mit navn er Wicky Meggele.  Jeg er født i 1958 og opvokset i Mørkhøj lidt udenfor Kbh. Jeg flyttede til Jægerspris i 1999.

Jeg er uddannet keramiker ved Skolen For Brugskunst. Har arbejdet med keramik on and off gennem de sidste 40 år, og har nu mit eget keramikværksted. Jeg har deltaget ved utallige kurser, RAKU, Pitbrænding, Saggar, glasering og meget andet.

Jeg er dog gladest for at modellere og benytter stentøjsler, som jeg kun delvis glaseret idet jeg elsker kontrasten mellem det glaserede og den rå skærv. Ligeledes er humor et fast element i mine figurer.