Bliv medlem

Som medlem af Frederikssund Kunstforening modtager du indbydelser til alle udstillinger og arrangementer.

Du får, som medlem, 10% rabat på indkøb over  500 kroner på vores egne udstillinger.

Du får mulighed for at leje indkøbte værker indtil de bliver udloddet.

Nu får du også rabat hos vores nabokunstforeninger, se separat side.

Desuden deltager du i lodtrækningen om indkøbte kunstværker, som bortloddes på den årlige generalforsamling.

Kontingent

Kontingent for kalenderåret 2022 er 300 kroner for både personligt- og virksomheds medlemskab.

Kontingentet skal være indbetalt i indeværende år for at deltage i udlodningen på generalforsamlingen i efterfølgende år.

Vi sender medlemsnummer og betalingsoplysningerne til dig, så snart du har indmeldt dig i kunstforeningen.

Husk at angive medlemsnummer og navn, når du betaler kontingentet.

Frederikssund kunstforening
0 of 350

NB! Ved indmeldelse accepterer jeg, at jeg bliver skrevet op til foreningens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan altid afmeldes igen via et link nederst i hvert enkelt nyhedsbrev.