Formanden taler

Kære Kunstforening.

Efter konstitueringen af bestyrelsen d. 18. marts, blev jeg valgt til Jeres nye formand. Det er et job jeg har sagt ja til, med en meget ydmyg indstilling, da jeg ikke har prøvet det før.

Men jeg ser frem til at arbejde for, at vi kan vise en masse forskellig, interessant, anderledes og flot kunst 4 gange om året i Langes Magasin.

Jeg vil også gøre meget for, sammen med resten af bestyrelsen, at vi får tiltrukket en del nye medlemmer, og gøre nogle nye tiltag, således, at vi får flere penge at handle kunst for, og dermed bliver en endnu mere attraktiv forening at blive medlem af.

Vi vil også arbejde for, at få et bedre samarbejde med andre kunstforeninger i området omkring os.

Lidt om mig: Jeg hedder Gitte Stagis, er 52 år, og har boet i Frederikssund snart 20 år. Jeg har selv malet i mange år, og har mit eget atelier, som jeg nyder at opholde mig i. Det er mit frirum.

Jeg elsker kunst, og jeg glæder mig rigtig meget til at dele det med alle Jer medlemmer.

Vi ses i Langes Magasin