Formanden taler

Ann Hanberg

Så blev det min tur til at sætte præg på Frederikssund Kunstforening. Og jeg ser frem til udfordringen og håber også jeg kan gøre noget godt for alle medlemmerne.

Lidt om mig: Jeg er fra 1968 og har boet “næsten” hele mit liv i Frederikssund. Født på det gamle hospital, gik i folkeskole på Oppe-sundby skole, var en tur på Frederikssund Gymnasium og læste derefter til Laborant i Hillerød, Kemotekniker i Odense og vendte efter 10 år tilbage til byen (i år 2000).

Interesseområder:
Formand for Frederikssund Kunstforening
Formand for Frederikssund Volleyball Klub
Bestyrelsesmedlem af Frederikssund Idrætsråd
Medlem af Frederikssund Initiativråd

Glæder mig til at se jer alle til vores ferniseringer, udflugter og til generalforsamlingen ;-)

PS. Skulle det være I selv ligger inde med gode forslag, muligheden for at arrangere en udflugt eller andet, tøv ikke med at henvende jer. Jeg venter på jeres oplæg.