Kære medlemmer

Så er det tid til årets sidste udstilling

Smykkekunst og Tapetkunst

Frederikssund Kunstforenings bestyrelse glæder sig til at byde Jer velkommen til  udstilling med smykkekunstner Marie Louise Kristensen og tapetkunstner Lone Simonsen. Begge kunstnere kommer fra Frederikssund.

Der er fernisering lørdag den 6. november 2021 kl. 13-16 i Langes Magasin, hvor I har mulighed for at møde begge kunstnere.

Underholdning ved Jørgen Lykkegaard på bas og Niels Elberling klaver og der bydes på en forfriskning.

Er du forhindret i at deltage i ferniseringen, så kan udstillingen ses indtil den 21. november 2021.

Udstillingernes åbningstider:

mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13.00-17.00 og

lørdag og søndag fra kl. 13.00-16.00. Der er vagt i åbningstiden.

Sæt  X  i kalenderen følgende datoer:

FOREDRAG

Onsdag den 1. december 2021 kl. 19.00 foredrag om Emil Nolde på J.F. Willumsens Museum. Hans Chr. Davidsen kommer og fortæller om Emil Noldes værker og hans liv.

Onsdag den 9. februar 2022 kl. 19.00 afholdes der foredrag med Martin Bigum i Park Bio.

HJEMMESIDE

Udstillinger, arrangementer og generalforsamling vil I kunne læse mere om på vores hjemmeside www.frederiksund-kunstforening.dk

Frederikssund Kunstforening