Poul Esting
maler/skulptør/bronzer

Poul Esting, maler/skulptør/ bronzer
FERNISERING afholdes

lørdag den 3.juni 2023 kl.13-16 i Langes Magasin

Musik til fernisering:
Niels Elberling, klaver, Jørgen Lykkegaard, bas, og Carsten Kristensen, trommer.

Frederikssund Kunstforening Udstilling med kunstner Poul Esting, maler/ skulptør / bronzer

Poul Esting har i en menneskealder arbejdet som udøvende kunstner og har udstillet over hele landet. Han har deltaget i diverse kurser samt være tilknyttet Institut for Kunst og Kultur, Aalborg, 1974-1980. Derudover er han medlem af Billedkunstnernes Forbund (BKF) og Strindberggruppen.

Poul Esting er en ener i dansk kunst, han er spontan i sit udtryk og undgår tilstræbt æstetik, for han er tilhænger af den ekstreme individualisme. Poul arbejder med både klassisk musik og jazz som inspirerende baggrund.

Inspireret af musikken skaber Poul i sine værker en kaotisk, ofte romantisk drømmeverden. Koloristisk bevæger Poul sig fra sarthed til dynamisk styrke i særprægede, ofte overraskende toner; associationsskabende figurer, tegn og bogstaver træder frem på billedfladen.

En billedopbygning, hvor stort og småt, finkulturelt tankegods, reklameklicheer, fantasivæsener og kalligrafi blander sig med hinanden på en tankevækkende og særdeles funky måde. Det er billeder med musik i, og hans billedrum er fyldt med poesi og atmosfære Forfriskninger og musik ved Niels Elberling, klaver, m.fl. til ferniseringen lørdag den 3. juni kl. 13-16.

Udstilling er åben:

fredage kl. 15.00-18.00
lørdage kl. 10.00-16.00
søndage kl. 10.00-16.00

Langes Magasin, Østergade 3C, 3600 Frederikssund

Vi glæder os til at se Jer.

Nyhedsbrev

Vi inviterer gerne både medlemmer og gæster til ferniseringer.
Skriv dig op til nyhedsbrevet og få invitationer til vores udstillinger og arrangementer

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik